Szimba Csoportos Tanulóbiztosítás
Bár szeretnénk, nem lehetünk mindig ott gyermekünk mellett, hogy vigyázzunk rá.
Mi az Előnye?


  • Alapszintű biztosítási védelem már napi 2 forinttól
  • A nap 24 órájában, érvényes: otthon, az iskolában, kirándulás közben, nyaraláskor, bel- és külföldön bekövetkezett balesetekre egyaránt.
  • 6 csomag közül Ön választhatja ki, hogy gyermekének mire van szüksége.Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen Szimba BiztosításraKevés rosszabb dolgot tudunk elképzelni annál, mint amikor őt baleset éri. Éppen ezért fejlesztettük ki az oktatási intézményekben elérhető, tanulóknak szóló Szimba balesetbiztosításunkat: válassza ki az ideális csomagot, és gondoskodjon gyermeke biztonságáról a nap 24 órájában!

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Azoknak a szülőknek, családoknak, akik szeretnének balesetbiztosítási védelmet gyermekük számára.

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

A Balogh család két gyönyörű és okos gyermekkel büszkélkedhet: Anna 10, Péter pedig 18 éves. Mindketten rendszeresen sportolnak, és aktívan részt vesznek osztályuk életében. A kisebbik egy osztálykiránduláson megcsúszik, és eltöri a lábát. Szerencsére a tanév kezdetekor, amikor megkapták az iskolában az első szülői értekezleten a Szimba Kalauzt, mindkettőjük számára Szimba biztosítást kötöttek, így Anna sérülése után fizet a biztosító.


Fontos Tudnivalók.Ki kérheti Szimba biztosítást?


A szülő azzal, hogy a Szimba kalauzon lévő Válaszkártyát kitölti és visszaküldi, illetve a biztosítási díjat befizeti.

Ki lehet biztosított?


Az a gyermek, fiatal, aki a szerződés megkötésének időpontjában nem töltötte be a 25. életévét, és nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszonyban áll, vagy óvodába, bölcsődébe, családi napközibe jár.

Mennyi a biztosítási díj, és milyen időközönként kell befizetni?


A biztosítási díjat egy tanévre előre (a Szimba Válaszkártya kitöltéskor) kell rendezni. A biztosítottak egy főre jutó éves biztosítási díját szolgáltatási csomagonként a fenti táblázat és a Szimba-kalauz is tartalmazza.E-mail-cím: leon2000bt@gmail.com
Telefonszám: (+3657)410-104

facebook
Copyright © 2017 Leon Invest 2010 kft Minden jog fenntartva.

Icons made by Freepik, Madebyoliver, DinosoftLabs, Nikita Golubev from flaticon.comGlyphicons from GLYPHICONS.COMBack to top