Nyugdíjbiztosítás Fix Hozammal
Nem látunk a jövőbe, de gondolunk rá20% Adó kedvezmény támogatás maximum 130000Ft-igMik Az Előnyei?
 • A nyugdíjbiztosításnak köszönhetően anyagi alapokat teremthet a leendő nyugdíjas évekre.
 • Nemcsak a befizetett rendszeres díjra, hanem a rendkívüli díj után is 20% adójóváírást igényelhet, amelynek együttes mértéke évente maximum 130 000 Ft.
 • A Generali MyPlan Hűségjóváírás segíti céljai megvalósításában.
 • A Generali MyPlan nyugdíjbiztosítással nemcsak megtakaríthat, hanem biztosítási védelemben is részesülhet. Ezen felül kiegészítő biztosításokkal tovább növelheti a biztosítási védelmet.
 • Kisebb összegű megtakarítással is elindítható, és rendkívüli befizetésre is van lehetősége.


Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen Nyugdíjbiztosításra
Miért fontos nyugdíjbiztosítást választani?

A társadalom fokozatosan elöregszik és ez nehézségeket állít a nyugdíjrendszer elé a jövőben és az állam nem fog tudni Önnek elegendő állami nyugdíjat bztosítani.VAN MEGOLDÁS! A Generali MyPlan klasszikus nyugdíjbiztosítás segítségével rendszeres, akár kisebb összegű megtakarításokkal is anyagi alapokat teremthet, hogy gondtalanul élhesse nyugdíjas éveit.


KIKNEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN A
GENERALI MYPLAN NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST?

 • Akinek még legalább 10 éve van hátra a nyugdíjig, és szeretné időben elkezdeni a takarékoskodást.

 • Aki kiegyensúlyozott, nyugodt öregkorra vágyik, de ösztönzésre van szüksége a rendszeres megtakarításhoz.

 • Aki inkább kockázatkerülő, és nem szeretne megtakarításai rendszeres befektetésével foglalkozni, de fontos neki a megtakarítás értékének megőrzése.

A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS MILYEN ESETEKBEN NYÚJT SZOLGÁLTATÁST?

 • A biztosítás megkötésekor érvényes nyugdíjkorhatár elérésekor

 • Nyugdíjkorhatárt megelőző nyugdíjba vonuláskor

 • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén

 • A biztosított halála esetén

MIT JELENT A HŰSÉGJÓVÁÍRÁS?

A 10. biztosítási évet követően akár másfél évnyi biztosítási díjnak megfelelő összegű Generali MyPlan Hűségjóváírás¬sal támogatjuk az Ön nyugdíjcéljának megvalósulását


(Mivel a hűségjóváírás nem a szerződő befizetése, az adójóváírás alapját nem képezi)
BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM - VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítással gondoskodhat hozzátartozóiról, ha Ön már nem segíthet nekik. Megteremtheti a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét, akár hitelfedezetként is felhasználhatja, illetve a temetési költségeket is biztosíthatja.

39 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás

Amennyiben súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenved, egyösszegű anyagi segítséget kap.

69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás

Amennyiben súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 69 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenved, egyösszegű anyagi segítséget kap.KEZDJE IDŐBEN A MEGTAKARÍTÁST!

Szolgáltatási összeg lejáratkor (a biztosított 65 éves korában): évenkénti 3%-os díjnöveléssel, adójóváírással, valamint 3 %-os feltételezett éves hozammal számolva, mely tartalmazza adójóváírást és a hűségjóváírást is.TELJESKÖLTSÉG-MUTATÓ (TKM):


ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Ádámnak még 20 éve van a nyugdíjig, de attól tart, hogy megtakarítás nélkül jövőbeni nyugdíja önmagában nem lesz elég jelenlegi életszínvonal fenntartására.

A Generali MyPlan nyugdíjbiztosítással havi 20 000 forintos befizetéssel kezdve, 20 év alatt akár 8 709 995 Ft-ot gyűjthet össze úgy, hogy ha vele tragédia történne, családja a biztosítási védelemnek köszönhetően azonnal pénzhez jutna. Amennyiben 10 év múlva Ádámmal tragédia történne családja akár 3 897 796 Ft-ot vehet fel, mely tartalmazza az alapbiztosításra befizetett díjat, a nyereségrészesedést, az adójóváírást és a hűségjóváírást is.