CASCO BIZTOSÍTÁS
Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen CASCO biztosításra!


Miért érdemes casco biztosítást kötni?


  • Teljes körű casco vagy rész casco lehetőségek számos variálási lehetőséggel
  • Rugalmas, ügyfélbarát kárrendezés, gyors, online ügyintézés
  • Idősebb, kármenetes autókra Eco casco is köthető akár 35% alapdíj kedvezménnyel.
  • 24 órás segítségnyújtás, kölcsönautó, sofőrszolgálat és további 13-féle szolgáltatás autója maximális biztonságáért

auto
KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? 


Bárkinek, aki rendszeresen vezet, vagy már megtapasztalta korábban,
 hogy mennyi kiadással, fárasztó ügyintézéssel, kellemetlenséggel 
 jár, ha baj történik az autójával. Emellett azoknak is ideális 
 választás, akik kiegészítő szolgáltatásainknak köszönhetően 
 műszaki hiba vagy jogi probléma felmerülése esetén is szeretnének
 hatékony és gyors segítséget. 

CASCO

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett casco biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényei szerint választhassa ki, amire az autózás során csak szüksége lehet.MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZ?
Komplett Casco - Optimal


Teljes körű cascónk lopás, baleset, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít.

Komplett Casco - Optimal Premium


Ez a biztosítás akkor jó választás, ha nemcsak az autót, hanem a sofőrt, az utasokat és a náluk lévő értékeket is védelemben szeretné részesíteni, kár esetén pedig prémium szolgáltatásokkal fokozná a gyors és rugalmas kiszolgálást.Mit tartalmaz?

Ez a biztosításunk 5 kiegészítő biztosítási csomagot, illetve 3 választható kiegészítő biztosítást tartalmaz, ami 15 szolgáltatást jelenthet az alapvédelmen túl:
Választható kiegészítők

Komplett Casco - Optimal Extra


Teljes körű casco a legkedveltebb szolgáltatásokkal kiegészítve. Akkor jó választás, ha a kárrendezés során extra szolgáltatásokkal szeretné fokozni a gyors és rugalmas kiszolgálást.Mit tartalmaz?

Ez a biztosításunk 3 kiegészítő biztosítási csomagot, illetve egy választható biztosítást tartalmaz, ami 10 szolgáltatást jelenthet az alapvédelmen túl:


Az Optimál Extra cascóhoz a Vételár-garancia biztosítás, a Komfort csomag, a Prémium elektronika csomag, és a Munkanélküliségi díjátvállalás külön díjért választható

Komplett Casco - Optimal Eco


Az OPTIMAL ECO casco akkor jó választás, ha a gépjármű kora 2 és 12 év közé esik, a teljes körű casco biztosítási védelmet pedig alacsonyabb casco-díj mellett szeretné igénybe venni. Akik ezt választják, ECO partnerszerviz-hálózatunknál gyorsan, jó minőségben javíttathatják meg sérült autójukat. Használt autó vásárlásakor vagy kocsink korának előrehaladtával sokszor hajlamosak vagyunk a biztosításon spórolni. De ha azt nézzük, hogy egy nem várt káresemény akár több millió forintos veszteséget is okozhat, érdemes átgondolnunk.Mit tartalmaz?

Eco Casco szolgáltatás

Az Ön kényelme érdekében a biztosítást ECO casco kárrendezési szolgáltatással kínáljuk. Nem kell mást tennie, mint a partnerszerviz-hálózati címlistából kiválasztani a megfelelő szervizt, ahol autóját magas színvonalon megjavítják, jellemzően utángyártott alkatrészekkel. A kárbejelentést kényelmesen és gyorsan megteheti telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 452 3333-as számon, ahol kollégáink segítséget nyújtanak ECO casco javítószerviz ajánlásával.


A kármentességet is jutalmazzuk!

Ha kármentes, casco-díjkedvezményt vehet igénybe, amivel jelentősen csökkentheti biztosítási díját.


Hogyan érhet el akár 35%-os Biztosítási-Díjkedvezményt?

Így a díjkedvezmény az alapdíjhoz viszonyítva elérheti akár a 35%-ot is!


Nézzünk egy példát: A Generali Biztosítónál B10 bónusz besorolású kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezik, és a casco biztosításának a díját csoportos beszedéssel fizeti.Fontos!

Személygépjárművekre és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető. Kiválaszthatja igényei szerint az önrészesedés mértékét, így pénztárcájának megfelelően alakíthatja biztosításának díját.Komplett Casco - Standard


Akkor javasoljuk, ha autóját mindig biztonságos helyen tartja, ezért nem kell félnie attól, hogy autója, vagy annak valamelyik alkatrésze váratlanul eltűnik.

Komplett Casco - Standard eco


STANDARD ECO cascónk akkor jó választás, ha a gépjármű kora 2 és 12 év közé esik, nem tart attól, hogy az autót, vagy valamelyik alkatrészét ellopják, de emellett védelmet szeretne a természeti károkra és a gépjármű töréskáraira is. Mindezt pedig alacsonyabb casco-díj mellett szeretné igénybe venni. Akik ezt választják, ECO partnerszerviz-hálózatunknál gyorsan, jó minőségben javíttathatják meg sérült autójukat.Mit tartalmaz?

Eco Casco szolgáltatás

Az Ön kényelme érdekében a biztosítást ECO casco kárrendezési szolgáltatással kínáljuk. Nem kell mást tennie, mint a partnerszerviz-hálózati címlistából kiválasztani a megfelelő szervizt, ahol autóját magas színvonalon megjavítják, jellemzően utángyártott alkatrészekkel. A kárbejelentést kényelmesen és gyorsan megteheti telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 452 3333-as számon, ahol kollégáink segítséget nyújtanak ECO casco javítószerviz ajánlásával.


A kármentességet is jutalmazzuk!

Ha kármentes, casco-díjkedvezményt vehet igénybe, amivel jelentősen csökkentheti biztosítási díját.


Hogyan érhet el akár 35%-os Biztosítási-Díjkedvezményt?
Fontos!

Személygépjárművekre és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető. Kiválaszthatja igényei szerint az önrészesedés mértékét, így pénztárcájának megfelelően alakíthatja biztosításának díját.

Komplett Casco - Minimal


Minimál cascónk akkor jó választás, ha nem kell aggódnia baleseti jellegű károk vagy rongálás miatt, és lopástól sem tart, de a kivédhetetlen természeti erők okozta károk és az ablaküvegek sérülése esetén szeretné biztonságban tudni autóját.

Komplett Casco - Special


Abban az esetben ajánljuk, ha teljesen biztos vezetési tudásában, és nem tart attól, hogy autója baleset vagy rongálás miatt sérül, viszont aggódik egy esetleges lopás vagy a természeti erők okozta károk miatt.  Optimal 
Standard Minimal Special
 Lopáskár  +  -  -  +
 Töréskár  + + - -
 Elemi kár  + + + +
 Üvegkár  + + + -

Kiegészítő Szolgáltatások:

A Smart Mobilitás csomag

Kizárólag az Optimal, Optimal Extra, Optimal Prémium, Optimal Eco és Standard, Standard Eco casco biztosításokhoz választható, külön díj fizetése nélkül vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:A Generali Autós Assistance vonala: (36-1) 458-4451.

Mit tartalmaz?


Ha a helyszínen nem lehet az autót elindítani, vagy kocsiját autómentő szállította el, szükség esetén a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatások egyikével:Értékörző csomag


Vételár-Garancia Biztosítás


Ha egy autó baleset következtében totálkáros lesz, sokszor tanácstalanok vagyunk, hogyan tovább. Érdemes-e megjavíttatni, vagy már csak a roncs értékesítése van hátra? A Vételár-garancia biztosítás segítséget nyújt autója megjavításához. Ha a javítás nem lehetséges, kifizetjük a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet.Mit tartalmaz?

Totálkár esetén a szolgáltatási összeg kiszámításakor az autó káridőponti értékét vesszük alapul, tehát azt az értéket, amennyit az autó a kár bekövetkezése előtti pillanatban ért. Ezt az értéket az EUROTAX, azaz egy széles körben elfogadott értékelési rendszer alapján állapítják meg. Ezután megállapítjuk a sérült roncs értékét, majd ezt levonjuk a káridőponti értékből: így jön ki a szolgáltatási összeg. Ezután lehet eladni a roncsot.Fontos Tudnivalók: Gazdasági totálkár

Amikor az autó javításának költségei aránytalanul magasak az autó piaci értékéhez viszonyítva.


Műszaki totálkár

Gondoskodás csomag
Mit tartalmaz?Hol érvényes?

Komfort csomag


Prémium elektronikai csomag


EUB Utasbiztosítás


Ha külföldre indul, fontos, hogy már az utazás előtt gondoskodjon a megfelelő biztonságról. Egy külföldön kialakult váratlan betegség vagy baleset esetén nemcsak a nyelvi nehézségek okozhatnak gondot, hanem a plusz kiadások is komoly anyagi terhet jelenthetnek. A biztosítás kizárólag Optimal Premium és Optimal Extra biztosításoz köthető, külön díj fizetése nélkül.Mit tartalmaz?


Az EUB 24 órás segítségnyújtó szolgálattal áll rendelkezésére. EUB-Assistance: +36 465 3666 A biztosítás Európában érvényes. (Kivéve: Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Grúzia.) A biztosítás nem érvényes az olyan országokban vagy térségekben, amelyek a kockázatviselés első napján szerepelnek a Magyarország Külügyminisztériuma által nem javasolt utazási célországok és térségek között, illetve amelyekről ez elmondható a beutazás napján.

Munkanélküliségi díjátvállalási kiegészítő biztosítás


Ha valaki váratlanul munkanélkülivé válik, sajnos a napi megélhetés is gondot jelenthet, a biztosítási díjak kifizetése pedig sokszor vállalhatatlan anyagi teher a család számára. A biztosítás ilyen esetben cascójának és kiegészítő szolgáltatásainak 6 havi díját fedezi.

Feltételek: