Klasszikus utakhoz

Egészségügyi-, baleset-, poggyász- és felelősségbiztosítást és tolmácsszolgálatot, valamint jogvédelmet is tartalmaz.
Miért válasszon minket?


  • Horvátországba és Szlovéniába 10%-kal olcsóbb biztosítási díj!
  • Mindenre gondoltunk Egészségügyi-, baleset-, poggyász- és felelősségbiztosítás is egy csomagban, jogvédelemmel, orvosi tanácsadással, tolmácsszolgálattal, baj esetén az utazás és a szállás többletköltségeinek térítésével.
  • Családoknak, gyerekeknek olcsóbb 50%-os gyermek kedvezményünk 18 éves korig igénybe vehető, családos kedvezmény 2 felnőtt (legfeljebb 70 éves korig) és legfeljebb 3 gyermek részére vehető igénybe
  • Korhatár nélkül: nem csak a 20 éveseké a világ! Európán belüli utazásokra nálunk nincs korhatár: akár 100. szülinapjára is kérhet külföldi utat ajándékba Nívó utasbiztosításunkkal!
  • Nem marad egyedül a bajbanHa betegség vagy baleset miatt korábban kell hazautaznia vagy tovább kell maradnia, útitársának vagy hozzátartozójának is fizetjük szállás- és utazási költségeit.
  • Mobiltelefonra és laptopra is érvényesPoggyászbiztosításával mobilját és laptopját is biztonságban tudhatja.
  • Autóval utazóknak extrákAutó Extra kiegészítőnk műszaki meghibásodás vagy közlekedési baleset miatti menetképtelenség esetén segít helyszíni segítségnyújtással, a jármű szervízbe- vagy szükség esetén hazaszállításának és tárolásának megszervezésével és költségeinek fedezésével, valamint az utasok szállásáról és utazásáról való gondoskodással.


Milyen számot hívjon baj esetén?

Általános segítségnyújtásért a +36 1 465 3666 telefonszámon, Autó Extra segítségért a +36 1 236 7536 telefonszámon várjuk hívását a nap 24 órájában. Akkor is hívja a helyszínről telefonszámunkat, ha olyan költsége keletkezik, amelynek térítését több, mint 150 Euro értékben fogja igényelni. Munkatársunk a híváskor kérdezni fogja a biztosított nevét, a biztosítás kötvényszámát, a telefonszámot, amelyen visszahívható és az esemény pontos helyét, idejét, körülményeit.

Mekkora összegig térít a biztosító?

A biztosítás megkötésekor 3 féle csomagból választhatja ki, hogy milyen mértékű védelmet szeretne. A választáshoz fontos szempont lehet az úticél ország ár-színvonala. A legmagasabb szintű védelemért válassza Top Extra csomagunkat, amely a legnagyobb kiadást jelentő orvosi és mentési költségeket 100 millió forintig is megtéríti.

Ide kattintva
Azonnali Árajánlat kérés Ingyen UtasbiztosításraMely országokba érvényes?

A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Az Autó Extra kiegészítő szolgáltatás a biztosítási feltételek szerinti Európa területén vehető igénybe, kivéve a következő országokat: Albánia, Fehéroroszország, Izland, Koszovó, Moldávia, Kanári szigetek, Ciprus, Egyiptom, Marokkó, Tunézia, Izrael.

Sportoláshoz is jó?

Ha aktív programot is tervez, válassza Sport Extra kiegészítőnket, amely a területi hatály függvényében különböző hagyományos és extrém sportokra (pl. sziklamászás, vadvízi evezés, snowboard, stb.), aktív tevékenységekre (pl. quad, lovaglás, vadászat, hegymászás, vízi sportok), sportversenyen való részvételre és sporteszközök biztosítására is vonatkozik, valamint szerződött sportolók is igénybe vehetik. A Sport Extra kiegészítő biztosítás a külföldi sürgősségi ellátás magyarországi folytatásának költségeit is téríti, ha az adott sportág kizárás alá esik az OEP finanszírozásban (pl. búvárkodás, vizisí, stb.).Ez egy Generali biztosítás?

A biztosítást a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, az Európai Utazási Biztosító nyújtja. Az EUB Magyarország egyetlen kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, ezért a gyors és szakszerű segítségnyújtást, kárrendezést és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát a piacvezető tulajdonosi háttéren kívül a munkatársak sok évtizedes szakmai tapasztalata is garantálja.